Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Inovatie si Performanta in Dezvoltarea Profesionala a Cadrelor Didactice din Mediul Urban
POSDRU/87/1.3/S/63122

Film educational: 1. CALITATE IN EDUCATIE | 2. CERCETARE-ACTIUNE IN EDUCATIE

Beneficii

Proiectul de fata isi propune sa incurajeze grupul tinta spre excelenta in cariera didactica prin participarea acestuia la activitatile derulate prin „Centrele de Dezvoltare a Carierei in Educatie” (CDCE), centre care vor fi infiintate in scolile implicate in program. Proiectul va crea valoare adaugata atat prin contributia la dezvoltarea competentelor cadrelor didactice cat si prin sprijinirea acestora in a-si asuma managementul propriei dezvoltari profesionale.

Implementarea proiectului va contribui in mod direct la atingerea obiectivelor POSDRU prin desfasurarea unui program de dezvoltare profesionala eficient, modern si de calitate, care sa duca la imbunatatirea calificarilor profesorilor si formatorilor din invatamant.

Proiectul contribuie in mod direct la realizarea obiectivului general al POSDRU prin dezvoltarea si standardizarea unui program de dezvoltare profesionala in beneficiul cadrelor didactice, in conformitate cu cerintele educationale actuale atat pe plan national cat si pe plan international.

Cadrele didactice vor beneficia de consiliere directa si individualizata pentru dezvoltarea profesionala si personala, de resurse si de sprijin profesionalizat si sustinut.